Kunst-waardecheque
Kunst-waardecheque ontvangen en nieuwsgierig? Bekijk hieronder de mensen die u voor zijn geweest!

HOE REAGEREN DE KLANTEN OP DE KUNST-WAARDECHEQUE?

Almelo

Dhr & Mevr. Tyburski

Geweldige verrassing. We zijn super geholpen bij het uitzoeken van het mooiste schilderij in de hele galerie… Te Blij !!!!
Doetinchem

Dhr & Mevr. Rikkens

Net ons huis gekocht en toen kregen we een waardecheque toegestuurd. Niet verwacht zoiets te krijgen. Leuk kado om ons nieuwe huis aan te kleden
Etten

Dhr & Mevr. Bosman

Door deze actie wordt het voor ons mogelijk om een prachtig schilderij in bezit te krijgen van Ursula Aubri. Bij de keuze zijn we heel prettig geholpen.
Schalkhaar

Dhr & Mevr. Rensen

Wat een leuke en goede actie om kunst onder de aandacht te brengen. Door vriendelijke en vakkundige begeleiding hebben we nu een uniek schilderij.
Amstelveen

Dhr. Sitvast

We zijn kunst liefhebber maar geven toch weer niet zo makkelijk €500 uit. Op deze manier 2 prachtige schilderijen aangeschaft. Goed initiatief!
Boekelo

Dhr & Mevr. Struik

Het idee om op deze manier kunst te promoten werkt heel goed! Wij hebben een mooi groot kunstwerk uitgezocht. Vriendelijk personeel en goede uitleg.
Zutphen

Dhr. Kram

Met veel plezier hebben wij een kunstwerk uitgezocht dat ons aansprak. Uitstekende begeleiding van "de Kunst van Kunst". Wat een goed initiatief!
Hengelo

Dhr & Mevr. Manigrasso

Wij waren erg enthousiast, perfecte timing! Hij kwam op het juiste moment omdat wij net de woonkamer opnieuw hebben ingericht.