Uitleg

Wij bieden u ook na aankoop 100% tevredenheidsgarantie aan.

Het via de “digitale catalogus” door u uitgezochte schilderij dat wij verzenden wordt door ons altijd vernist, waarbij het schilderij authentiek blijft. Hiervoor vragen wij €60,- (inclusief verzendkosten). Met het vernissen bent u verzekerd dat uw schilderij zijn kleur zal behouden en niet kan verkleuren (deze behandeling wordt ook altijd toegepast in musea) Hierdoor kunnen wij u als galerie ook garanderen dat u uw schilderij tot 5 jaar na verzending kosteloos bij ons in de galerie om kunt ruilen voor een schilderij in dezelfde waarde. Handig voor als u bijvoorbeeld van interieur verandert!

Wilt u liever geen vernis en portokosten betalen?
Geen probleem. U bent van harte welkom in onze galerie. Na reservering kunt u tot 500 euro kosteloos een schilderij komen uitzoeken bij ons in de galerie! (U betaalt dan geen € 60, uiteraard heeft u dan ook geen omruil garantie)

Een schilderij vooraf reserveren.
Helaas is het niet mogelijk om via de digitale catalogus een schilderij te reserveren. Alle schilderijen worden geschilderd door Nederlandse kunstenaars, die van hun schilderkunst leven. Van elk schilderij is maar één exemplaar. De meeste schilderijen worden door kunstenaars in thema geschilderd. (Kunstenaars schilderen graag in eigen thema’s zodat hun werken direct herkenbaar zijn en dit de kans op naamsbekendheid vergroot). Houd er dus rekening mee dat het schilderij dat u van ons ontvangt op detail-niveau kan afwijken van de afbeelding die u op de site heeft besteld. 

Bestellen of de galerie bezoeken?
Deze digitale catalogus is ontstaan in de corona periode. In deze digitale catalogus bieden wij uit service de schilderijen aan tot een waarde van 500 euro. Uiteraard hebben wij als galerie meerdere en ook duurdere werken. Wij nodigen u van harte uit in onze galerie om deze werken te komen bekijken (Na reservering via www.dekunstvankunst.nl) Zie ook een impressie van deze schilderijen via de hiernaast getoonde ‘button’. Tevens ontvangt u op een eventuele bijbetaling boven de 500 euro 25% tot 50% extra korting. Dit is mogelijk gemaakt door de bij ons aangesloten deelnemende bedrijven.

Let op!!  Aanvullende diensten zoals vernissen met omruil garantie, lijsten of portokosten kunnen niet met een eventuele cheque worden verrekend (zie ook kunst-waardecheque).

 

Om de Kortingscode (€500) te activeren, vult u tijdens het afrekenen bij couponcode het volgende in: KWC2021