HOE REAGEREN KLANTEN OP DE WAARDECHEQUE?


Janneke & Lisette: Geweldige verrassing. We zijn super geholpen bij het uitzoeken van het mooiste schilderij in de hele galerie… Te Blij !!!!

Dhr. H. Meijer: Middels deze cheque hebben we een waardevol schilderij kunnen aanschaffen.


Fam. Ebner: Leuke actie! We waren anders niet zo snel hier naartoe gegaan maar we zijn wel erg blij met deze schilderijen  

Fam Sleumer: Geweldig geholpen en een geweldig mooi schilderij als resultaat 

Dhr. & Mevr. Semmekrot : Na de website goed te hebben bestudeerd zijn wij naar Hengelo gegaan. Wij werden leuk ontvangen en kregen de juiste uitleg van de kunst-waardecheque. Lang hoefden wij niet te kijken, ons oog viel op een doek van C.Leushuis, voor ons het mooiste schilderij voor onze woonkeuken. 

Dhr. & Mevr. Nijeboer uit Hengelo : We hebben een mooie kunstwaardecheque ontvangen. In de galerie viel ons oog vrijwel meteen op de schilderijen van Ursula Aubri. We vonden de kunst kleurrijk en origineel, vooral de grote schilderijen zijn prachtig met de grote vogels! We houden van de vrij simpele penseelstrepen en het gebruik van de dik opgezette kleuren. Echt mooi! Helaas is ons budget op dit moment niet zo dat we de grote kunnen betalen vandaar onze keuze voor een kleiner exemplaar. Maar wie weet…….. in de toekomst?  

Dhr. & Mevr. Snijders uit Gramsbergen : Wat een verrassing om zo maar onverwacht een kunstwaardecheque te krijgen. We zijn dan ook snel naar Hengelo getogen om te zien hoe de schilderijen er op ware grootte uitzagen. In de galerie werden we zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en het is ons met hulp van de medewerkers snel gelukt om een schilderij naar onze smaak te vinden. We zijn er heel blij mee en bedanken iedereen voor dit geweldige gebaar. 

Dhr. & Mevr. Braakhuis uit Almelo : Wij vonden het een ruime keuze binnen de waardecheque en een ruime keuze daarboven. Wij hebben een mooi schilderij uitgezocht!  

Dhr. & Mevr. Groen/ Uulsdom : Erg goede service, veel informatie over het schilderij. Ze nemen de tijd voor je. Het was prettig om hier te komen. 

Dhr. & Mevr. Jannink : Geweldige ontvangst! Het was redelijk druk maar er werd voldoende tijd besteed aan ons om een juiste keuze te maken. Goede uitleg over de verschillende werken. We hebben naar onze smaak een schitterend schilderij uitgezocht. galerie de Kunst van Kunst bedankt!

Dhr. & Mevr. Wassens : We kopen eerst het schilderij en we moeten ons nieuwe huis nog in… .

Dhr. & Mevr. Perik : We zijn perfect geholpen met het uitzoeken van ons schilderij. Geheel vrijblijvend en vriendelijk. Hier zullen we nog jaren van genieten.

Mevr. Kottier : We hadden rustig de tijd om rond te kijken. Het was wel moeilijk om een keuze te maken tussen alle mooie schilderijen. 

Dhr. & Mevr. Schutmaat : Het was een hele verrassing dat wij een waardecheque ontvingen om een mooi schilderij uit te kiezen. 

Dhr. & Mevr. van Duin : Wij zijn ontzettend tevreden. Wij zijn heel goed en zeer vriendelijk geholpen en er was zeer veel keus in verschillende stijlen kunst. 

Erik en Jorieke. : We zijn op een leuke, spontane manier geholpen en hebben een mooi kunstwerk uitgekozen. We hadden niet gedacht dat een kunstwerk uitzoeken zo leuk zou zijn. We zijn blij met ons schilderij en het gaat een mooie plek in ons huis krijgen. 

Dhr. & Mevr. Westenbroek : Leuk kado, leuk ontvangen en zeer vrijblijvend.

Dhr. & Mevr. Groen uit Aalten : Al enkele jaren waren we opzoek naar een passend schilderij, afgestemd op ons interieur. Nu we net verhuisd zijn naar Aalten speelde het interieur weer een rol. Via de kunstwaardecheque en het meedenken van de Kunst van Kunst zijn we erg blij met onze nieuwe aanwinst. 

Dhr. Sitvast uit Amstelveen : We zijn kunst liefhebbers maar geven ook weer niet zo makkelijk geld uit, maar op deze manier met een kunstwaardecheque hebben we 2 prachtige schilderijen (1 afgebeeld) kunnen kopen. Wat een goed initiatief van de Kunst van Kunst! 

Dhr. & Mevr. Siteur uit Enschede : De kunstwaardecheque was voor ons een leuke verrassing. We waren al langer op zoek naar een kunstwerk voor in ons huis. We zijn erg goed geholpen door de vriendelijke medewerkers van de galerie. Uiteindelijk gaan we met dit prachtige tweeluik naar huis. We zijn er ontzettend blij mee!  

Dhr. Stegeman: Perfect geholpen. Ik was sceptisch over de cheque maar het heeft ons een mooie originele Lambert opgeleverd.

Dhr. & Mevr. Boere: Aangenaam verrast, grote collectie, goede informatie en heel veel aandacht.

Dhr. & Mevr. Horstman: Prima concept deze actie met een waardecheque, en een leuke verrassing. Tevens een goede aanzet tot de aanschaf van een mooi schilderij. 

Dhr. van den Heuvel: We kwamen onbevangen en met weinig kennis van zaken de galerie in. Na een aantal schilderijen beneden te hebben uitgekozen vonden we een schilderij boven helemaal geweldig. Het personeel kon ons zeer goed adviseren. Onder het genot van een kop koffie hebben we vervolgens niet 1 maar 2 schilderijen gekocht. Nog nooit kunst gekocht en nu zelfs 2 stuks…. Helemaal geweldig !!!

Dhr. & Mevr. Willink: Fantastisch initiatief, goede galerie met uitstekende begeleiding. We zijn heel blij met onze Lambert aankoop.

Dhr. Diepenmaat: De cheque kwam op een perfect tijdstip, daar waar ik me net aan het oriënteren was op een nieuw schilderij. Ik ben dankbaar voor de mooie cheque, de klantvriendelijkheid en de kennis in de galerie. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Bedankt!

Mevr. Kiekebeld-Kappert & Mevr. van Oene: Toen ik de cheque ontving dacht ik dit is niets voor ons. Ik heb een vriendin gevraagd of zij er belang bij had, want anders ging deze cheque in het oud papier! Wij zijn prettig ontvangen en ze zijn erg geduldig. Ik ben blij dat mijn vriendin erg blij is met twee prachtige schilderijen. Nu mag ze hun interieur er op aanpassen. Heel veel plezier ermee. Een top Galerie! (Mevr. Kiekebeld-kappert)

Ik ging naar de galerie met een idee van het zal me verbazen of het wat is, en was aangenaam verrast! Het zijn aardig mensen en de schilderijen zijn voor elk wat wils. (Mevr. van Oene)


Dhr. & Mevr. Boerrigter: Een leuke interessante actie om iets leuks en tevens ook iets aparts aan de muur te hangen.

Dhr. Post uit Enschede : Met dank aan de waardecheque een mooi stukje kunst in huis. Onverwacht, maar erg leuk!. 

Gabriel & Marha uit Hengelo : Sinds kort hebben we een woning gekocht en komt dit schilderij dan ook mooi van pas gezien we dit altijd al wilden doen. We hebben onze tijd kunnen nemen en zijn goed voorgelicht. We zijn blij met de service, bedankt voor de waardecheque! 

David & Sasja uit Zutphen : Bedankt voor de goede hulp. Een hele openbaring voor ons. 

Dhr.  & Mevr. Rikkens uit Doetichem : Wij hadden net ons huis gekocht en toen kregen wij de waardecheque toegestuurd. Wij waren erg verrast en hadden niet verwacht dat we zoiets zouden krijgen. We vonden het een leuke cadeau om ons huis aan te kunnen kleden! In de galerie werden we vriendelijk ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg over het gebruik van de cheque. Daarna rustig rond kunnen kijken naar schilderijen naar onze smaak, er was voldoende mogelijkheid om vragen te stellen 

Dhr. H. Brummer: Prima geholpen en met een prachtig schilderij naar huis gegaan. Bedankt voor de vriendelijke hulp!

Dhr. H. Breuker: Een mooi cadeau van onze makelaar. In de galerie netjes geholpen en geadviseerd qua schilderij en lijstkeuze. We zijn blij met onze aanwinst.

Dhr. Willigenburg: Een origineel initiatief om een kunstbon te geven! Het Schilderij zal straks mooi staan in het nieuwe huis. Zeer mooie collectie in de galerie en vriendelijke mensen bij de Kunst van Kunst.

Mevr. Toubor: Ik vind het een leuk concept. Ik wist niets van deze samenwerking. Leuke verrassing en promotie voor de kunst 

Fam Snippe: Positief!!! Kunst toegankelijk maken in een prettige omgeving met vrijblijvend advies 

Mevr. Rodriquez (Attendiz): Zeer leuke actie, wij hebben een heel mooi schilderij gevonden voor bij ons op school 

Dhr.  & Mevr. van Straten uit Twello : Vriendelijk ontvangen en een duidelijke uitleg. We hebben een prachtig schilderij uitgezocht. 

Dhr.  & Mevr. Kram uit Zutphen : We waren zeer verrast door de kunstwaardecheque. Met veel plezier hebben we een kunstwerk uitgezocht dat ons aansprak. Met een uitstekende begeleiding van de medewerkers zijn we tot een uitstekende aankoop gekomen. Wat een goed initiatief! 

Dhr.  & Mevr. Hesselink uit Albergen : Wij waren blij verrast met de waardecheque. De ontvangst en de uitleg over de grote selectie is voortreffelijk. We zijn erg blij met ons tulpen-schilderij.  

Dhr.  & Mevr. Taken uit Zutphen : Geweldig mooie schilderijen, goeie service en adviezen. In 1 woord: Super! 

Dhr.  & Mevr. Landkroon  : Gevonden wat we zochten. Blij met onze aanschaf. Wat een leuke actie! 

Dhr.  & Mevr. Bosman uit Etten : Door de actie wordt het voor ons mogelijk om een prachtig schilderij in bezit te krijgen van Ursula Aubri. Bij de keuze zijn we heel prettig geholpen door de eigenaar en medewerkers. Er werd goed met ons meegedacht. 

Dhr. Hemink uit Aalten : Lastige keuze tussen alle mooie schilderijen. Erg blij met onze aanwinst! 

Dhr.  & Mevr. Schonewille : Vriendelijke medewerkers, ongedwongen sfeer zodat je rustig op je gemak kunt rondkijken. Duidelijke uitleg over kunstwerken en werkwijze. Voldoende keuze, Top dus!! 

Mevr. Stegge : Veel keuze, je weet eerst niet wat je moet kiezen. Uiteindelijk toch gelukt door advies van de verkoper. 

Dhr.  & Mevr. Struik : Het idee om op deze manier kunst te promoten werkt heel goed! Wij hebben een mooi groot kunstwerk uitgezocht van Genadyj. Vriendelijk personeel en een goede uitleg. 

Dhr.  & Mevr. Huiskes : We waren op zoek naar een nieuw schilderij voor in ons nieuwe huisje. Dit is zeker gelukt! We zijn er erg blij mee en goed geholpen. 

Dhr.  & Mevr. Tyburski : De waardecheque goed gebruikt, dank hiervoor. De service was super hier en de garantie dat als het kunstwerk niet staat, dat je hem mag omruilen is helemaal top! 

Dhr.  Bakker : In zeer korte tijd toch een schilderij gevonden. Het personeel geeft goede uitleg en is niet opdringerig. De koffie was ook prima. zeer goede ervaring. 

Dhr.  & Mevr. Meuleman : Wat een goed initiatief om kunst op deze manier aantrekkelijk te maken. Wij zijn al langere tijd op zoek naar een mooi kunstwerk en denken met de aanschaf van dit prachtige werk onze inrichting compleet te hebben. 

Dhr.  Vogelaar & Mevr. Nijland : We waren aangenaam verrast dat we op deze manier dit prachtwerk in ons nieuwe huis kunnen hangen. Op deze manier wordt kunst ook voor de starters bereikbaar.  

Dhr. Buiskool :  Bij binnenkomst werden wij gelijk op een warme wijze onthaald. Daarvoor was het al een hele verrassing dat wij een cheque ontvingen. Geen wonder dus dat wij een schilderij met warme kleuren hebben uitgezocht, om onze woonkamer een nog warmere sfeer te geven.  

Dhr. & Mevr. Gouma : Geheel onverwacht mochten wij een schilderij uitzoeken. Deze is het geworden en we zijn er super blij mee. Hartelijk bedankt namens ons beiden.

Dhr. & Mevr. Manigrasso : Wij waren erg enthousiast over deze waardecheque die wij hebben mogen ontvangen. Hij kwam precies op het juiste moment omdat wij net onze woonkamer opnieuw hadden ingericht. Wij zijn erg plezierig en goed geholpen. Wij verheugen ons op het nieuwe schilderij wat bij ons aan de muur komt te hangen. 

Dhr. & Mevr. Hobbelink : In een open en spontane sfeer werden we zeer prettig geholpen. Ruime keuze in diverse stijlen en voor ieder wat wils. We komen zeker nog eens terug.

Dhr. & Mevr. van Drempt : We hebben 2 prachtige schilderijen van Ursula Aubri uitgezocht en zijn hier ontzettend blij mee. 

Dhr. & Mevr. Busser : Een ontzettend leuke actie om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek. We zijn superblij met ons nieuwe schilderij! 

Dhr. & Mevr. Druten : We waren aangenaam verrast door deze aktie en hebben in de galerie een leuk schilderij uitgezocht. Erg leuk, complimenten voor de waardecheque en de galerie.

Herman & Marianne : Erg leuk om een kunst-waardecheque te ontvangen. Bij de galerie de Kunst van Kunst zijn we heel prettig ontvangen. We konden in alle rust rondkijken, daarna deskundig van advies voorzien. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst.

Dhr. & Mevr. Schuil : Keuze snel gemaakt, ons oog viel direct op het werk van U.Aubri. Dat sprak ons direct aan.

Dhr. Kamp : Door deze waardecheque zijn we bij de galerie terecht gekomen. We vinden dit een leuke actie waardoor de stap om te gaan kijken laagdrempelig wordt. We hebben een leuk/ mooi schilderij uitgezocht! Ook de service die er bij komt kijken is goed. We zijn blij en tevreden met onze aankoop

Dhr. & Mevr. te Biesebeke : Leuke verrassing zo’n waardechequ voor een prachtig schilderij. Nu genieten!

Dhr. Cloo & Mevr. Meenhuijs : Tijdens het bezoek aan de galerie viel ons oog direct op het schilderij van U.Aubri. Via het prettige gesprek met één van de medewerkers besloten wij het schilderij te kopen. Het wordt het pareltje in onze gezellige woonkamer! 

Dhr. & Mevr. Tekkelenburg : Hele mooie aktie. De kunst wordt voor ons zo toegankelijk. We zijn fijn geholpen en goed geadviseerd. De galerie is mooi ruim en heeft een mooie collectie.

Mevr. Erkelens : We werden heel vriendelijk geholpen. Een goed advies heeft mij tot deze keuze doen komen. Heel hartelijk bedankt!